Travel Hotel Kruisem

Huttegemstraat 5
9770 Kruisem, België
tel: +32 9 331 58 90Routebeschrijving

Travel Hotel Kruisem is de ideale uitvalsbasis, centraal gelegen op de as Gent -Waregem – Kortrijk, vlakbij de E17 snelweg, maar toch stil en rustig!

Check-in & relax! Bij ons vind je een comfortabele hotelkamer, een badkamer met bad & regendouche, een Foodbar met terras voor een hapje en een drankje en een super uitgebreid ontbijtbuffet om je dag te starten.

Voor al onze gasten bieden we gratis parking aan en we hebben een aparte ruimte om fietsen op te bergen. Er is ook gratis Wifi in het hele hotel.

Travel Hotel Kruisem is perfect gelegen voor zowel business gasten, families op doorreis, techniekers voor projecten die lang wensen te verblijven en (fiets)toeristen voor de Vlaamse Ardennen, die aan een democratische prijs willen overnachten.

In onze gezellige Foodbar kan je terecht om te genieten van een lekker lokaal biertje, een glaasje wijn met wat hapjes, maar ook om een lekkere maaltijd te nuttigen. We werken met een eenvoudige maar smaakvolle kaart! Enjoy!

Comfort & Budget, dat is onze slogan, en dat is waar het hele team 100% voor gaat, een aangenaam verblijf aan een betaalbare prijs!

We kijken er naar uit om je in Travel Hotel Kruisem te verwelkomen!

Kamers

Ontbijt

Start je dag met een boost dankzij ons uitgebreide ontbijtbuffet!

Openingsuren:

Weekdagen: 06u45 tot 10u

Weekends en feestdagen: 08u tot 11u

Ook iedereen die niet in het hotel logeert is welkom om te komen genieten van het lekkere ontbijt. Bovendien vertrekken hier heel wat fietsroutes, dus eerst ontbijten, dan een leuke fietstocht: de ideale daguitstap!

Ontbijtbuffet inclusief glaasje bubbels: 19 euro per persoon

Ontbijtbuffet zonder bubbels: 15 euro per persoon

Ontbijtbuffet kinderen tot en met 9 jaar: 9 euro per persoon

Take Away Ontbijt pakket: 15 euro per persoon

Foodbar

In onze gezellige Foodbar kan je terecht om te genieten van een lekker lokaal biertje, een glaasje wijn met wat hapjes, maar ook om een lekkere maaltijd te nuttigen.

Voor groepen werken we graag een voorstel op maat uit, contacteer ons gerust.

We werken met een eenvoudige maar smaakvolle kaart! Enjoy!

Openingsuren:

- Maandag tot en met zaterdag: 17u tot 22u

- Zondag en feestdagen: gesloten

Meetings

Bij Travel Hotel Kruisem kan je steeds terecht voor de organisatie van je professionele meetings. We beschikken over een aangename vergaderzaal, comfortabel ingericht om een productieve dag tegemoet te gaan!

Tussenin geniet je van lekkere koffiepauzes met heerlijke versnaperingen. ’s Middags bieden we een lekkere lunch aan in de vorm van een broodjesbuffet, aangevuld met een saladbar en soep van de dag.

Meetingklanten kunnen natuurlijk ook gratis gebruik maken van onze ruime parking.

Na de meeting kan je met de collega’s gezellig napraten in de bar of op ons terras!

PS Voor verenigingen en hobbyclubs hebben we speciale aanbiedingen voor de organisatie van hun (jaarlijkse) vergaderingen! Meer info op aanvraag.

Info/FAQ

Check-in: Dagelijks mogelijk vanaf 14u, wenst u vroeger in te checken, gelieve dit dan op voorhand door te geven, dan bekijken we de mogelijkheden.

Late aankomst: U kunt aankomen wanneer u wenst. Mocht u na de openingsuren van onze receptie wensen aan te komen, dan geven we u op de aankomstdag de nodige instructies voor het ophalen van uw sleutel.

Check-out: U kunt uitchecken tot 12u. Late check-out is mogelijk mits beschikbaarheid aan een meerprijs van 20 euro.

Schoonmaak: Voor langere verblijven bieden wij geen dagelijkse schoonmaak aan, aangezien we onze zeer scherpe tarieven willen blijven aanhouden. Op verzoek kunt u tijdens uw verblijf wel uw kamer laten poetsen of verse handdoeken en linnensets verkrijgen.

Huisdieren:  Kleine huisdieren zijn welkom bij ons, mits een supplement van 10 euro per nacht voor de bijkomende schoonmaakkosten.

Parking: We beschikken over een ruime en gratis parking. Er is plaats voor wagens, bussen, bestelwagens, vrachtwagens, trailers, ...

Reserveringsvoorwaarden

Onderstaand treft u de voorwaarden aan die bij annuleringen of wijzigingen van kracht zijn. De getoonde bedragen en percentages dienen dan door u te worden betaald.

Voorwaarden voor individuele boekingen 

Flexibele tarieven:

  • Gratis annulatie mogelijk tot 24u voor aankomtdatum
  • Annulatie minder dan 24u voor datum : 1ste Nacht wordt aangerekend
  • Wijzigingen mogelijk tot 24u voor aankomstdatum

Super Deal! tarieven:

  • Niet terugbetaalbaar in geval van annulatie
  • Geen wijzigingen meer mogelijk na het maken van de boeking

Voorwaarden voor groepsboekingen (vanaf 3 kamers)

Annulatie voorwaarden:

  • Tussen 7 en 0 Dag(en) voor de aankomstdatum: 100.00 %
  • Tussen 21 en 8 Dag(en) voor de aankomstdatum: 50.00 %
  • Meer dan 3 weken voor de aankomstdatum: 50,00 EUR

 

Uiteraard bekijken wij elke annulatie per geval en zoeken we steeds naar de beste oplossing voor beide partijen.

Algemene voorwaarden

Privacy beleid